Тази вечер е концерта на Ахат в зала Универсиада

Третият пореден концерт от националното турне на най-великата родна хеви метъл група АХАТ ще се състои тази вечер 26.09.2007 г. в столичната зала „Универсиада”. Групата активно се готви да взриви залата с двучасов мегаконцерт и да вдигне на крака софийската публика! След големия успех на първите два концерта от турнето във Варна и Бургас, Звезди и компания са в най-добрата си форма! Вечните хитове „Дървото”, „Брадвата”, Черната овца”, „Осъдени души” и много други ще превърнат вечерта в незабравим купон за всеки истински метъл фен!

Организатори на цялото национално турне са София Мюзик Ентърпрайсис, Харбър Айлънд Рекърдс и Шуменско.
Преди АХАТ на сцената за да открият концерта ще се качат момчетата от група „Боксер”. Тяхната музикална кариера е сравнително кратка, но групата има много потенциал и със сигурност ще подгрее подобаващо публиката за изпълнението на хедлайнерите от АХАТ.

Билети за концерта в София могат да бъдат закупени на цена 8 лв. във всички каси на Тикетпро България и неговите прартньори в цялата страна, Билетен център НДК, музикалните магазини „Вижън” (София), „Медуза” (Велико Търново), „Мюзик Център” и „Рок Шоп” (Пловдив), както и онлайн на адрес www.ticketrpo.bg.

Сподели в: