С проекта Like.Bulgaria започва изложението "Културен туризъм"

Уникалният проект Like. Bulgaria ще открие тазгодишното издание на Международното изложение „Културен туризъм”- Велико Търново.

Like. Bulgaria е  независима марка, която само за една година привлече над 30 000 приятели във facebook. Идеята е на художника Николай Тонков, а целта на екипа е да популяризира България пред света по модерен и открояващ се начин, възползвайки се от големите възможности, които предоставят социалните мрежи днес.

Facebook страницата  на проекта Like. Bulgaria е видяна от  над 2 милиона души само за 12 месеца. Like. Bulgaria е възможност за изграждане на успешни и атрактивни промоционални кампании и за реализиране на проекти за корпоративна социална отговорност. В дните на Международното туристическо изложение „Културен туризъм” Like. Bulgaria ще представи потенциала си за партньорство с компании от туристическия бизнес, с неправителствени организации и общини за реализиране на ефективен туристически маркетинг.

Визиите в проекта Like. Bulgaria са  селектирани в няколко категории:
WATCH  – обединява тематично подбрани визии с оригинални рекламни послания;
VIEW – събира  прекрасни гледки от България с неустоимото желание да бъдат видяни „на живо”;
MEET – е мястото за среща с известни българи… тук и по цял свят, българи, чиито имена формират респект към страната ни;
LEARN – провокира интереса към исторически личности, събития и паметници, включени в списъкана ЮНЕСКО за световно културно наследство;
LISTEN е раздел, който се развива със съдействието на БГ Радио, и популяризира талантливи български музиканти.
Неотдавна се роди и новата колекция INVEST IN ART, която започва представянето на вече утвърдени и млади български творци.
С последните две  колекция „ Like. Bulgaria” създава за първи път у нас истинска професионална реклама  на постижения в областта на креативните индустрии.

Like. Bulgaria е един уникален творчески процес, който се случва пред очите ви. Почти всеки ден в страницата на проекта в социалната мрежа се публикуват нови изображения – позитивни и вдъхновяващи, пораждащи размисъл и усмивка или трогващи от вълнение. Like. Bulgaria представя вдъхновените мигове  на своите автори и споделя техните мисли за страната, която обичат.
Изложбата Like.Bulgaria  ще бъде открита във Велико Търново на 09 април 2014 г. в Залите на Художествената галерия „Борис Денев” и на открито в центъра на града.

Среща с екипа, реализиращ Like. Bulgaria – на 10 април 2014 г. от 11,00 часа, Изложбени зали „Рафаел Михайлов” – Велико Търново (зала за дискусии).

Сподели в: