Съли Ърна пристигна в София за концерта си в „Арена Армеец“

Съли Ърна пристигна в София за предстоящия си концерт. Музикантът ще излезе на сцената в зала „Арена Армеец“ с цялата си група за солови проекти, част от която е и вокалистката Лиса Гайър. В програмата са включени хитови заглавия от соловите албуми на Съли като Sinner’s Prayer и Broken Road, както и парчета на Godsmack. За първи път българските фенове ще чуят на живо и заглавната песен от албума Hometown Life, която не беше изпълнена на миналогодишните концерти на звездата в София. Шоуто ще отбележи 11-тия рожден ден на радио Z-Rock.

Съли бе посрещнат на летището от фенове, които побързаха да се снимат със своя любимец. България е част от успешното европейско турне на Съли Ърна, в което най-мащабното събитие е именно в София.

„Обичам хората в България, обичам вашата култура. Когато за пръв път дойдох, не знаех какво да очаквам, но сега вече съм наясно колко искрена и емоционална е публиката тук. Искам да направим най-хубавото шоу, на което сме способни“, сподели Ърна още при излизането си от терминала.

За концерта утре вечер са подготвени специални аранжименти, в които ще се включат и талантливите момичета от Оркестъра на Класик ФМ радио – Звезди, Галя и Кристи. Веднага след пристигането си в хотела музикантът започна работната репетиция с цялата група, а довечера ще разпусне в известен столичен рок бар, заедно с групата и българските си приятели.

Днес и утре все още могат да бъдат закупени билети за концерта “The Voice of Godsmack – Sully Erna in concert”. Те са налични в мрежата на „Ивентим“ в цялата страна.

Касата на „Ивентим“ в зала „Арена Армеец“ ще продава билети утре през целия ден до началото на шоуто в 20:00 ч.

Входовете на залата ще бъдат отворени за публиката в 18:30 ч.

Сподели в: