Съкровището: книгата на тайните“ тръгва по кината“

На 21 декември 2007 г. по кината тръгва приключенския екшън "Съкровището: книгата на тайните". В продължението на боксофис хита “Съкровището” търсачът на съкровища Бен Гейтс (Никълъс Кейдж) отново потегля на въодущевяващо, изпълнено с екшън глобално приключение в света на скритите исторически факти и тайните съкровища.

С появата на скрита досега страница от дневника на Джон Уилкс Бут (убиецът на Линкълн), пра-пра дядото на Бен изведнъж е въвлечен като основен конспиратор в убийството на Ейбрахам Линкълн. Решен да докаже невинността на прародителя си, Бен тръгва по международна верига от улики която го отвежда от Париж до Лондон и накрая отново в Америка. Пътуванете разкрива пред Бен и екипа му не само изненадващи откровения – но и пътя към една най-старателно пазените тайни в историята на света.  
Продуциран от Джери Брукхаймър и Джон Търтълтауб и режисиран от Търтълтауб, филмът събира отново оригиналната актьорска група – Даян Крюгер, Джъстин Барта и носителя на Оскар – Джон Войт, заедно с четирикратно номинирания за Оскар – Ед Харис, номинирания за Оскар – Харви Кайтел и носителката на Оскар за 2006 Хелън Мирън.

Сюжет: The Wibberleys & Тед Елиът & Тери Росио
Сценарий: The Wibberleys
Базиран на герои, създадени от: Джим Коуф и Орен Авив & Чарлс Сегарс

www.nationaltreasure2.dir.bg

       

Сподели в: