"Съкровищата на поп Мартин" – нова приключенска книга

На българския книжен пазар се появи най-новото издание, осъществено със съдействието на Белгийско-българската асоциация “best2b” – книгата на Красин Кръстев “Съкровищата на поп Мартин”. Изданието е под редакцията на проф. д-р Боряна Христова и е великолепно художествено оформено от Михаил Тошков.

Тук всичко може да се случи и всичко може да се промени…” – това предлага приключенското четиво с пъстра палитра от герои (помак, ирландец, руснак), съчетавайки български фолклор и иманярски легенди за хайдушко злато с келтска, друидска и друга западноевропейска митология. "Съкровищата на поп Мартин” е сериозна заявка да се превърне в любима детско-юношеска книга на поколения млади български читатели.

Петър Граматиков, Член на секция “Белетристика”, Дружество на пловдивските писатели

За автора Красин Кръстев:

Красин Кръстев е роден в гр. Сливен през 1950 г. Завършил е право в Юридическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски" през 1974 г. Бил е Главен юрисконсулт на "Комитета за телевизия и радио", работил е като адвокат.
реклама
От април 2004 г. е собственик и управител на издателство "Христо Ботев". Автор е на повестта "Подвижни пясъци" (1987; 2003), романа "Блатото" (1991; 2005), както и на много разкази, есета и новели, публикувани в периодичния печат и електронните медии.
 
Издателска къща "Христо Ботев"
Корична цена: 10.00 лева

Сподели в: