Създателите на Voca People композират музика за NASA

На 4 май, в зала 1 на НДК, българската публика ще стане част от едно неземно приключение в компанията на мега-галактическите суперзвезди Voca People. Наложила се като глобален музикален феномен, уникалната формация ще предложи незабравимо музикално-театрално преживяване на световно ниво, по покана на компания “Desgris”! Невероятни акапелни изпълнения на най-големите световни хитове, ще създадат впечатляваща палитра от звуци и инструменти само с гласове, без звукозаписи и специални ефекти.

Идеята за създаването на Voca People хрумва на актьора, писател и режисьор Лиор Калфо, която той носи в главата си почти 4 години, до нейното реализиране с първата репетиция – февруари 2009. Лиор създава уникално по рода си шоу, което комбинира театър, комедия и необикновен вокален талант в едно музикално-театрално приключение, шоу от друг свят. Смахнатите идеи и сценичната харизма на Лиор са негова запазена марка още от 1995, когато е поканен за съавтор и актьор в една от най-известните израелски телевизионни комедии "Тhe Comedy Store". Шоуто печели множество награди в цял свят като “The Golden Album” и “The European Golden Antenna” за най-добър комедиен сериал. Лиор участва още и в "Ramzor", наскоро спечелил престижната награда “EММY” за най-добър комедиен сериал. С шоуто “Wow” на световноизвестния 3D Black Light Image Theater, Лиор Калфо отбелязва своя международен режисьорски дебют в столицата на Чехия – Прага. През 2003-та основава израелския Black Light Theater "Fun-Tazi" с три шоуспектакли. Наред с телевизионната си кариера, Лиор инвестира 3 години и повече от 1 милион долара в създаването на свой комедиен театрален спектакъл – "Glow!". Шоуто прави световна премиера в Белгия през август 2008.

Заедно със своя приятел и бизнес партньор – музикалният продуцент Шай Фишмън, през април 2009 двамата пускат първия видеоклип на Voca People в “YouTube”, генерирал над 6 000 000 зрители в цял свят за по-малко от 4 месеца, и превърнал ги в световна сензация. 35-годишният Шай Фишмън пише и създава музика откакто е на 8. Той свири на седем музикални инструменти: пиано, барабани, бас китара, валдхорна, флейта, тромпет и саксофон. Специализира компютърно музикално програмиране. Шай Фишмън работи като основен композитор за NASA, Музея за естествени науки в Хюстън, Историческият музей Карнеги и др. В момента музикалният продуцент прекарва времето си между Ню Йорк и Лос Анджелис, където ръководи “Fish-i Studios” – продуцентска къща и музикален лейбъл, създаващ музика за филми, телевизия, реклами и театрални постановки.

На 4 май, един от най-оригиналните музикално-театрални продукти на Лиор и Шай – Voca People, ще се приземят за втори път в София със своя космически кораб! Само преди седмица, първата среща на осемте бели извънземни с българската публика и медии, по време на промо-турнето им в София, остави десетки усмихнати лица сред феновете и спомен за уникалният им музикален талант. Самият Слави Трифонов остана безмълвен пред феноменалните осем гласа, които превзеха телевизионния ефир с невероятните си акапелни изпълнения на топ хитоветете на 80-те и 90-те и най-популярните филмови теми.

На 4 май в зала 1 на НДК от 20:00 ч., веселите и винаги усмихнати Voca People ще ви накарат да се потопите в едно вълнуващо, неземно приключение, съчетаващо музикална гениалност, много хумор и игри с публиката, шоу което не сте преживявали никога преди!

Билети можете да намерите в мрежата на EVENTIM и касите на НДК.
Цени от 40, 50 и 60 лв.
Организатор  – продуцентска компания DEGRIS.

Сподели в: