Съдбите на осем човека са преплетени в "Мрежата"

“Имало едно време…” така започва историята на "Мрежата", в която съдбите на осем героя се преплитат – и в преносния, и в буквалния смисъл. Общата им детска мечта не е попречила да бъдат възрастни с конфликтни интереси.

Естествено, всичко следва да приключи с “яли, пили и се веселили”, но сюжетът на "Мрежата" продължава да се развива и след спускането на завесата. Защото историята от “едно време” все още не е свършила.

“Мрежата” е онова, което те кара да бъдеш различен, само за да ти припомни най-неочаквано, че си напълно сходен с другите. “Мрежата” е и онова, което те обезличава в името на спокойствието, само за да ти припомни също толкова неочаквано, че твоят отпечатък е неповторим.

Този танцов спектакъл е вдъхновен от неизчерпаемата градивна енергия, която извира от всяко противоречие.

Премиерата на "Мрежата"ще бъде на 29 ноември 2008 г. от 19 часа в салона на Учебен драматичен театър (ул. ”Г. С. Раковски” 108 А). Постановка и хореография – Румяна Маркова. Композитор и музикално оформление – Михаил Шишков. Драматург – Рени Груева. Сценография и костюми – Боряна Ангелова. Графичен дизайн – Кристина Ташева, Павел Г. Веснаков. Участват – Елена Господинова, Живко Желязков, Ивайло Георгиев, Искрен Петков, Мария Бухалова, Мария Лъджева, Мерлина Ташкова, Пламен Ганов, абсолвенти от класа на доц. Ясен Вълчанов.

Сподели в: