Съвременен Лондон е арена на "Тъмната страна на любовта"

След изключителният успех на романа "Да докоснеш звездите", издателство "Сиела" предлага нова книга от Джесика Ръстън –  "Тъмната страна на любовта" (Обем: 384 с., Цена: 16 лв., Превод от английски: Цветана Генчева ).
 
Действието се развива в съвременен Лондон в рамките на около две години. Четири дами, чиито живот е пред дилема. Привидно изглеждат щастливи и удовлетворени, но всяка от тях опознава  и тъмната страна на любовта. Роман за себенамирането, осъзнаването какво човек иска и с какво е готов да се примири…

Каролайн излъчва невинност и очарование, но разбира, че бъдещият й съпруг, когото доскоро е смятала за мъж мечта, не е човекът за нея.

Стела е борбена и дръзка, но се опитва да прикрие болката си от наскоро сполетялото я  предателство с опасен навик. Съпругът й е рок звезда и отношенията й с него стават доста хладни. Живее единствено с успокоението, че все пак след турнетата той се връща при нея и сина им.

Хариет от дълго време живее с очакването да получи предложение за брак от приятеля си Уил, но този момент все не идва. Решава да вземе нещата в свои ръце.

Изи и Джеймс също са съпрузи отдавна, но наред със семейното щастие тя изпитва и отчаяние в борбата си с рутината на домакинските задължения. Бляскавата кариера на инвестиционен банкер вече е завинаги недостижима заради тайната на съпруга й.

За всяка от четирите приятелки лъжите ще бъдат разгадани, но една от тях е на път да изгуби всичко.

Сподели в: