Съвместен концерт на Benediction, Holy Moses и Nominion в София

Добре познатите ни от миналогодишното си участие на 20 Years Nuclear Blast Fest британски дет метъл машини Benediction, предвожданите от зверовитата Сабина Класен немски траш ветерани Holy Moses и шведската дет-петорка Nominon ще изнесат съвместен концерт в клуб "Blue Box" (бул. "Мария Луиза" 106) в София на 17 октомври (петък).

Ето какво сподели по повод задаващото се live-клане басистът на Benediction, Франк Хийли: "Участието ни в София на 20 Years Nuclear Blast Festival през ноември миналата година се оказа един от най-яките концерти в цялата ни история! Публиката ни посрещна зверски добре, затова чакахме удобен случай да се върнем и ето, че турнето за новия ни албум ни го поднася. София, идваме!"

Билетите за шоуто на бруталната метъл троица, която ще щурмува столицата ни по поката на радио Тангра Мега Рок и Re-Act Music в рамките на предстоящото No Reunion Needed Tour 2008, ще струват 30 лв. и ще бъдат пуснати в продажба идната седмица в търговските мрежи на Eventim.bg и Ticketstream.bg в цялата страна. В деня на концерта, чието начало ще бъде дадено точно в 20:00 ч., цената им ще бъде 35 лв.

* * *

Повече информация за 20 Years Nuclear Blast Festival

Сподели в: