"Стъклен дом" излезе вече и на книга

От днес по книжарниците може да намерите книгата "Стъклен дом". Романът е по сценария на сериала и е написан от автора Ваня Щерева. Това е съвместен проект на bTV, изпълнителния продуцент „Камера” и издателство «Сиела». Героите са представени със собствените си мисли и разсъждения, а историите в книгата са по-задълбочени и са втори прочит на ситуациите и сюжета. Различни, непоказвани досега факти от биографиите на героите също могат да бъдат открити в романа.

На 26 септември, неделя, в деня на премиерата на втория сезон на «Стъклен дом» – Време за истина, любими актьори от сериала ще раздават автографи от :

11: 00 до 13:00 ч. в Тhe Мall (Carrefour) – Ваня Щерева

13:00 до 14:00 ч. в четири столични книжарници – «Хелокон» на бул. «Патриарх Евтимий” 68 – Явор Бахаров и Лузиа Григорова,

 “Пингвините” в подлеза на Софийския университет – Яна Маринова и Радина Кърджилова, както и в книжарници «Сиела» в City Center Sofiaна бул. „Арсеналски” 2– Елена Петрова и Бойко Кръстанов и в Маll of Sofiaна бул. „Ал. Стамболийски” 101– Ваня Щерва, Краси Ранков и Стефка Янорова.

Вчера един от най-големите световни букмейкъри пусна залог, касаещ бъдещото развитие на съдбите на героите. Залогът е за това „Кой от героите ще бъде целунат от Боряна до края на епизод 10?” Зрителите могат да избират между Камен и Димитър, както и между вариантите никой от тях да не заслужи  нейното вниманието или пък двамата да успеят да му се порадват. В интерес на точността букмейкърът уточнява, че се зачитат единствено целувки по устните. 

Сподели в: