Студентският портал Diploma.bg дарява 100 книги на родни университети по случай 8 декември

По случай студентския празник 8 декември и своя първи рожден ден студентският портал Diploma.bg ще дари 100 книги на 10 водещи български университета.

Те ще бъдат подбрани в конкурса “Любим преподавател”, в който студенти ще оценяват своите преподаватели в два етапа. На първи етап студентитите от различни университети ще могат да номинират своя любим преподавател. За десетте, събрали най-много гласове, номинации ще може да гласува всеки, така че всички български студенти заедно да изберат любимя преподавател на България.

Университетите, в които преподават десетте най-обичани преподаватели, ще получат по 10 ценни книжни издания, които ще попълнят каталога на техните библиотеки.

“Решихме да направим нещо по-различно от парти, каквато е традиционната практика за студентския празник. След известен размисъл преценихме, че ще е много по-полезно да стимулираме студентите да четат и да се образоват, каквато е и основната цел на Diploma.bg”, каза Жюстин Томс – главен редактор на Аз Медиа.

В конкурса може да се включи всеки студент, като изпрати на konkurs@diploma.bg името на любимия си преподавател, университет и предмет, по който преподава и обосновка кое го прави любим.  Крайният срок за изпращане на номинациите е 14 ноември. За десетте първенци ще може да се гласува между 17 и 28 ноември 2008 г.

Победителят в гласуването – любимият преподавател на България ще бъде награден с дигитален фотоапарат на специална церемония.

Подробности можете да научите на www.Diploma.bg

Сподели в: