Страстта Буена Виста-обяснения в любов към Куба

„Всички мечтаеха за Куба” – това пише Мигел Барнет преди повече от 20 години. И до днес най-големият карибски остров не е загубил нито частица от магическото си очарование. Куба, едновременно и като държава, и като начин на живот, привлича посетителите си с горещи ритми, салса, ярки цветове, бели плажове, крещяща енергия, захарна тръстика, ром, тютюн.

Шоуто “Pasion de Buena Vista” ще ви отведе на истинско пътешествие до перлата на Антилите и нейните хора, които всъщност са сърцето на магията, наречена Куба. С уникален микс от меланхолия и щастие, музика и танц, най-големите проблеми се посрещат с карибска уравновесеност и оптимизъм, независимо дали си ученик или тютюнев магнат, възрастна дама или писател. С ритми, които проникват в теб. Мелодии и движения, които те пронизват право в сърцето, артистите на сцената ще запалят огъня на кубинската жажда за живот у зрителите.

Куба е вричане в любов към живота, шоуто “Pasion de Buena Vista” е вричане в любов към Куба.

Продуцентът на шоуто Уве Данбахер среща своята съпруга кубинка Ясира Пласенсия-Родригес докато работи за филма на Вим Вендерс „Синовете на Буена Виста”. Работата се превръща в любов, двамата се женят, ражда им се дъщеря. Безбройните пътувания до родината на жена му и все по-дълбоката връзка с кубинския живот и култура променят Уве завинаги. Той прекарва две години в непрекъснато търсене на най-автентичните, обещаващи и просто най-добрите музиканти и танцьори в страната, от Пинар дел Рио на изток до Баракоа. Величества в музикалния бизнес като Майда Кастанеда и Антонио Кастро, били на една сцена с легенди като Ибрахим Ферер, Хуан де Маркос Гонзалес и Компай Сегундо, веднага се включват в проекта.

Известният хореограф и танцьор Франсиско Бланко Прада обещава: „Това шоу ще ви отведе до нови измерения на песента и танца. “Pasion de Buena Vista” – това е кубинският живот в най-чиста форма!”

Уникалното шоу ще има две дати в България:
11 април – Пловдив, Панаирна палата N2
12 април – София, зала Универсиада

“Pasion de Buena Vista” идва в България по покана на Болкан Ентъртейнмънт.
Продажбата на билети стартира на 10 март (вторник).
Цени: между 30 и 50 лв

www. ticketstream.bg
www.eventim.bg

Сподели в: