Стоян Петров с клип към песента си "Различна си"

Още един от финалистите във втория сезон на супер успешното ТВ шоу Мюзик Айдъл има съвсем ново парче. Видето към "Различна си" на Стоян Петров ще се завърти премиерно в музикалния ефир този петък.

Музиката и аранжимента на песента са дело на Светльо Каслев, а текстът на Искра Коновска, с която Стоян случайно се запознава в МySpace.

„Бях пуснал демо версия на парчето в моя профил там и адски много хора ми предложиха своите текстове. Аз харесах най-много този на Искра. Мисля, че много пасва на темперамента ми и на усещанията ми за песента. Продуцентите ми от Вирджиния Рекърдс също подкрепиха избора ми.”

Видео клипът
към "Различна си" е решен в стилна черно-бяла визия по идея на сценариста и режисьор Иво Гергинов. Операторската работа е поверена на Румен Василев, известен кинаджия (Мила от Марс).

За куул излъчването на Стоян в клипа е отговорен стилиста Веселин Йорданов (криейтив директор на Rollman и Capasca и моден редактор на списание MAX).

Освен Стоян главна роля във видеото има и една умопомрачително красива дама в лицето на Жана Йовчева, топ модел на агенция Екс Граунд.

Клипът е заснет ударно, в рамките на един ден – от зори до здрач, всъщност до малко след полунощ. За локация е използвано вилно селище Делта Хил. Някои от най-горещите кадри се случват на спалня, тапицирана с крокодилска кожа. А за жегата в действието са виновни отношенията между един разгневен по сценарий мъж (Стоян) и неговата свободомислеща дама. На екран те пресъздават любовни сцени, скандал, раздяла.

„Много се кефя на парчето. Представях си го точно такова – микс между рок и аренби. Надявам се всички да го харесат, защото е направено с много вкус и любов.”

* * *

Стоян от "Music Idol 2" е специален гост на музикален конкурс в Добрич

Сподели в: