Столичният куклен театър подарява вино на влюбени

Столичният куклен театър за пореден път провокира своите фенове – този път с малка изненада за зрителите на спектакъла „Разкази от бъчвата 2 – Жената с главно М".

В навечерието на Свети Валантин и Трифон Зарезан – 13 февруари – част от зрителите на спектакъла ще получат като подарък колекционерски бутилки вино с автограф лично от старите морски вълци Джак и Блъд.

Джак – Любовта, разбира се ще подарява бутилки на влюбените зрители. Блъди пък ще зарадва лошите момчета – почитатели на Бакхус с избрано вино за колекционери.

Станете част от уникалния спектакъл и може да получите колекционерска бутилка вино с автограф от разбойниците!

Морските страшилища ще раздават и други награди в навечерието на двойния празник – пиратски плакати, тефтери, календари!

Независимо дали сте влюбен и празнувате Свети Валентин или пък почитате Трифон зарезан, не пропускайте РАЗКАЗИ ОТ БЪЧВАТА 2 – ЖЕНАТА С ГЛАВНО М – 13 февруари, четвъртък, 19.00 ч. Салон ул. Гурко 14.

„Разкази от бъчвата 2 – Жената с главно М” е спектакъл, реализиран със съдействието на АКТ – УНИМА България и Програма „Култура” на Столична община и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата – 2019 г.

Режисьор на спектакъла е Димитър Стефанов / „Живак”/, сценографията е дело на Димитър Димитров, музиката на Стефан Каров.

Участват: Димитър Иванов, Димитър Тодоров, Георги Стоянов, Христо Димитров, Стефан Димитров, Ивет Лазарова и Ина Вангелова.

Сподели в: