Стив Лукатър пристига в София в деня на концерта си

Емблемата на легендарната група Тото – Стив Лукатър – пристига у нас в деня на концерта си в София. Това е второто посещение на големия музикант у нас след концерта на Тото, състоял се в зала 1 на НДК през 2000г. Само след два дни българските меломани отново ще имат щастието да чуят майстора на китарата Стив Лукатър на концерта, който ще се състои в петък, 24 юли в София Лайв Клуб.

Интересът към събитието е огромен. Броени дни след официалното им пускане в продажба, билетите за концерта бяха почти напълно разпродадени. Все още има единични бройки от ценните пропуски, които могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро България, а също и онлайн на www.ticketpro.bg.

Групата пристига у нас от Букурещ с екип от десет души, а за Стив Лукатър е приготвен специалният президентски апартамент.  В менюто за вечеря на звездите са включени ястия от  японската кухня в специални бенто кутии. От листа с напитки специалните гости са пожелали бяло вино, френски коняк и леденостудена бира Туборг.

Виртуозният китарист се съгласи броени минути преди шоуто да се срещне с десет свои почитатели, които ще приеме в личната си гримьорна. Десетимата щастливци ще имат уникалния шанс да стиснат ръката на големия музикант, да получат автограф от него и да се снимат със Стив Лукатър за спомен.

Концертът в петък ще започне в 22:00ч., а музикантите, които ще се качат на сцената са истински светила на световната музика. Редом със Стив Лукатър публиката ще има удоволствието да чуе кийбордиста Стив Уейнгарт, барабаниста Ерик Валънтайн и басиста Карлитос Дел Пуерто.  Концертът ще продължи около два часа, а в сетлиста за вечрта са включени композиции от последния албум на Стив Лукатър „Ever Changing Times”, по-стари солови парчета на артиста, както и златни класики от ерата на Тото. Очаква се след предвидената програма с изпълнения големият китарист да направи джем сешън с импровизации, затова предварително не е фиксиран финален час на концерта. Нека публиката да се подготви за една изключително атрактивна вечер, изпълнена с много качествена музика, неповторими изпълнения и силен емоционален заряд.

След шоуто Стив Лукатър и компания заминават за Зайчар, Сърбия, където е поредният концерт от настоящото турне на групата.

Сподели в: