Стивън Вселенски учи децата как да спасяват света

На 16 и 17 август в Bulgaria Mall малчуганите ще могат да направят рисунка на тема ,,Как изглежда твоят истински герой?" в специален Cartoon Network кът и да спечелят страхотни подаръци от създателите на шоуто.

Всяка рисунка ще бъде подарена в домове за деца лишени от родителска грижа, за да могат техните връстници да им покажат, че всеки може да бъде истински герой и да спаси света, стига да повярва в себе си.

След големия успех, който пожъна зад океана, „Стивън Вселенски” – новата комедийна анимационна поредица от Cartoon Network, ще направи своята премиера в България на 18 август.

Предаването разказва историята за три пазителки на планетата, притежаващи магически сили и за Стивън – „по-малкият” брат на Кристалните камъни. Стивън e енергично, любвеобилно момче – получовек, полукамък. Все още се опитва да се научи да контролира силите си, за да се превърне в истински герой, както е отредила за него съдбата. Той е дете и на нашия, и на магическия свят; понякога неговите човешки чудатости затрудняват мисиите на Кристалите, а друг път тяхната магия се стоварва върху обичайното ежедневие на Стивън. И все пак, каквото и да се случва през деня, Стивън не сваля усмивката от лицето си, не изпуска укулелето си от ръка и винаги има подходяща шега.

Сподели в: