Стартира SPAS.bg – новото онлайн списание за модерния мъж

От днес, 13 октомври 2008 г., факт в онлайн пространството е SPAS.bg – новото електронно списание за модерния български мъж. То е насочено към активните представители на силния пол, които са винаги в час с най-горещите теми на деня и са в постоянно търсене на нови предизвикателства. Името на SPAS.bg е съставено  от първите букви на четирите ключови думи, интересуващи всеки зрял мъж – секс, пари, автомобили, спорт.

На страниците на SPAS.bg българските мъже могат да прочетат горещи новини от света на бизнеса, да разберат кои са най-актуалните технологични иновации, да проследят последните модни тенденции и да намерят интересни предложения за свободното си време и за практикуване на своето хоби, както и полезни съвети за поддържане на здрав дух в здраво тяло.

В интервю на седмицата SPAS.bg ще запознава своите читатели с интересни българи, които са дали своя принос в дадена област или диктуват правилата на деня, които са обект на засилено внимание сред женската  аудитория или просто имат какво да кажат. За успешния старт на SPAS.bg в първото интервю на седмицата е представен Петър Стойчев – най-добрият български плувец, който споделя кои са трите най-важни неща за един мъж.

„В Интернет има много места, посветени на дамите, където те могат да се информират и забавляват. За съжаление мъжът досега е сякаш малко ощетен в това отношение. SPAS.bg има за цел да запълни тази празнота и да се превърне в един информативен и полезен ресурс, където модерният мъж да намира на едно място всичко, което го интересува.“ каза Жюстин Томс, главен редактор на Аз Медиа.

SPAS.bg е най-новият специализиран сайт от семейството на Аз Медиа – една от водещите онлайн медийни групи. Останалите издания на Аз Медиа са електронното списание за модерната жена Az-Jenata.com, българският детски  портал Az-deteto.com, Kafene.bg – сайт за изкуство, култура, свободно време, Diploma.bg – студентският портал и  LudiMladi.bg – за златната възраст.

Сподели в: