Стартира София Филм Фест ONLINE

Можете да бъдете част от София Филм Фест от всяка точка на България – 11 специално подбрани заглавия и само 200 билета за филм от 15 до 30 април 2017г. Имате възможност да се срещнете ОНЛАЙН със специално селектирани филми от програмата на 21-вия София Филм Фест.

От 15 април на Ваше разположение в платформата www.festivalscope.com ще бъдат най-новата творба на Андрей Кончаловски "РАЙ", най-новата романтична история с подписа на Франсоа Озон "ФРАНЦ", носителят на наградата на ФИПРЕССИ в секция "Особен поглед" в Кан 2016 – копродукцията между Фpанция, Рyмъния, Бългаpия и Катар "КУЧЕТА" на Богдан Мирика, увлекателното "mockumentary" на Петер Бросенс и Джесика Удуърт "БЕЛГИЙСКИЯТ КРАЛ", два интригуващи филма от балканския регион – "СМРАДЛИВА ПРИКАЗКА" на Мирослав Момчилович и "НОЩЕН ЖИВОТ" на Дамян Козоле, "ОТВЪД ТИШИНАТА" на дуета режисьори от Израел Ерез Мизрахи и Сахар Шавит, както и четири документални филма – "САФАРИ" на Улрих Зайдел, "В СЯНКАТА НА НОЩТА" на италианската режисьорка Валентина Еспозито, "ДЪГА – РАЗКАЗИ В КАРТИНКИ" на режисьорката Мария Николова, както и "ДЕНЯТ НА СВОБОДАТА – "ЛАЙБАХ" В СЕВЕРНА КОРЕЯ" на норвежкия режисьор Мортен Травик.

За всеки от филмите се предлагат по 200 билета. Гледането ОНЛАЙН е свободно и без резервации. Имате възможност и да гласувате за филма, който най-много Ви хареса. Филмите ще могат да бъдат гледани до изчерпване на "виртуалните" билети.

Сподели в: