Стартира нов конкурс за рекламно послание на филм

Нов конкурс дава възможност на филмовите запалянковци един от тях да стане автор на рекламното послание, което ще бъде използвано за всички материали, промотиращи дългоочакваното продължение на анимационния хит "Мадагаскар".

Всеки, от 9 до 99 годишна възраст, който има оригинална идея за ефектно рекламно изречение, може да участва в конкурса и да види хрумването си върху плакати, листовки и всякакви други материали. Освен това, победителят ще получи страхотни награди от филма и шанса да го гледа преди всички останали.

Всичко, което желаещите трябва да направят, е да  посетят официалната страница на филма Madagascar2.prooptiki.bg и да изпратят своите предложения не по-късно от 26 октомври.

Професионалното жури в лицето на маркетинг екипа на Прооптики ще избере най-оригиналното и закачащо вниманието изречение и ще обяви победителя на 30 октомври.

Зa  филма

Обзети от носталгия по изпълнения си с удобства дом, заточените на остров Мадагаскар нюьоркчани Алекс, Марти, Мелман, Глория и пингвините са измислили толкова шантав план, че току-виж проработил! С военна прецизност, пингвините са ремонтирали стар катастрофирал самолет и възнамеряват да прелетят с него хилядите километри, делящи ги от бетонната джунгла на Ню Йорк. Присъщият им куц късмет обаче не ги оставя и екипажът се задържа в самолета точно колкото да стигне до най-дивото място в цяла Африка…

И точно там, за първи път в живота си, отрасналите в плен животни се срещат със свободни братя от своите собствени видове. Сега Африка започва да им изглежда страхотно местенце за живот, но дали е по-добро от зоопарка?

Сподели в: