Стартира игра във фейсбук, която ще даде възможност на 10 фена на Роби Уилямс да се срещнат с него на концерта му в Талин

На 27 юни във фейсбук страницата на Роби Уилямс ще бъде анонсирана видеоигра, която ще даде възможност на 10 негови фена да получат безплатен VIP достъп до концерта му в Талин на 20 август и да се срещнат лично с него.

За да се включи в играта всеки желаещ трябва да качи кратко видео, в което обяснява как музиката на Роби Уилямс е повлияла на живота му. За повече информация и условията на играта посетете официалната фейсбук страница на Роби Уилямс.

„Дай най-доброто от себе си и ще се сещнем в Талин“, така Роби Уилямс окуражава своите фенове да се включат в тази уникална нова игра на неговата страница. Изпълнителят започна своето ново турне Take The Crown на 14 юни в Дъблин. Това е първото му соло турне след 2006 г. Десет години след легендарния запис на концерта в Кнебуърт, летният тур на Take The Crown ще бъде филмиран в Талин, Естония на 20 август. Десет фенове късметлии ще имат уникалната възможност да се срещнат с Роби в Талин, да участват в документалния филм за шоуто и да се почувстват като истински супер звезди със специалните активности в столицата на Естония.

„Robbie Williams – Live in Tallinn” ще бъде заснет в Tallinn Song Festival Grounds, уникална открита сцена с историческо значение, разположена в живописна част по крайбрежието на Талин. В деня на концерта на Роби, Естония ще празнува своя Ден на независимостта.

„Никога не съм бил в Естония и съм въодушевен от това, че ще заснемат брилянтното ми шоу точно на този важен празник за Естония“, добави Роби. Той ще бъде първата голяма звезда, която ще заснеме свой концерт в Талин и така ще даде възможност на всички свои фенове да станат част от музикалната история. „Robbie Williams – Live in Tallinn” ще бъде режисиран от Ръсел Томас и Питър Рибайн.

Сподели в: