Стартира ежегодният фотоконкурс "Ноти от сърцето"

За втора поредна година Дюкян Меломан и Фотосинтезис организират
фотоконкурса "Ноти от сърцето". Канят се всички фотографи, за които музиката е вдъхновение, да участват във фотоконкурса, който ще се проведе на два етапа:

Първи етап: желаещите да участват, трябва да изпратят до 3 свои фотографии, които по тяхна преценка отговарят на темата на конкурса, до 05.05.2008 г. на konkurs@photosynthesis.bg. Снимките трябва да бъдат 800 px по дългата страна, с максимален размер до 300 K, придружени от име на участника, имената на снимките, телефон и e-mail за обратна връзка  Жури от Дюкян Меломан и PhotoSynthesis ще избере 10 фотографи, които улавят най-добре емоцията на музиката в своята работа.

Втори етап: 10-мата избрани от първия етап на конкурса ще бъдат поканени да снимат концертите от фестивала Джazz+ 08 през месец май:
15 май – зала 1 на НДК, Jan Garbarek Group feat. Manu Katche
17 май – зала България, Alboran Trio
18 май – зала България, Roberto Fonseca
19 май – Парти център 4 км, Luisito Quintero

Най-добрите фотографии от тези концерти ще бъдат подредени в изложба. Журито ще избере трима победители, които ще получат специални награди от Дюкян Меломан  и PhotoSynthesis.
Имената на 10-те номинирани от първия етап на конкурса ще бъдат обявени на 08.05.2008г. на    www.photosynthesis.bg

Не се колебайте да участвате, ако чувствате, че ушите ви помагат на очите при запечатването на момента!

Снимка – автор Калина Янчулева, победителка  на миналогодишния фотоконкурс "Ноти от сърцето", заснета е по време на концерта на квартета на Томаш Станко, който беше в рамките на третия фестивал Джаzz+. 

 

Сподели в: