Срещи с автограф с Хуан Антонио Берниер и с Радостина А. Ангелова

Специално за лятна София ИК Жанет 45 предлага възможност за среща с книгите в сърцето на столицата. Литературната неделя на "София диша" ще се проведе на ул. Ангел Кънчев на 10 август с участието на Радостина А. Ангелова и Хуан Антонио Берниер (Испания).

18:00 – 19:00 среща с автограф с Радостина А. Ангелова и новият ѝ роман "Обратната страна".

Радостина Ангелова стремително се превръща в едно от най-разпознаваемите имена в съвременната ни проза, а книгите ѝ намират топъл прием в читателските сърца. "Обратната страна" e книга за любовта като вдъхновение за творчество и житейска промяна, за стимулите, от които човек се нуждае, за да приема живота като баланс на добро и лошо, черно и бяло.

19:00 – 20:00 разговор за "Философията и две врабчета" с Хуан Антонио Берниер.

Той е от Кордоба, област Андалусия, но с радост повтаря всяка непозната дума на български и обожава шопската салата. Преподавал е в гимназиите за романски езици в Бургас и София, лауреат е на наградата Ojo Critico и един от най-продаваните живи испански автори.

Новата му стихосбирка "Философията и две врабчета" в превод на Лиляна Табакова е двуезично издание (на български и испански), одухотворено от изящните графики на Румен Жеков. Само по време на "София диша" ще имате възможност да вземете своя автограф (на български или испански) от Хуан
Антонио Берниер
.

Прочетете още:
Романът "Ничия" бърка в лични и национални рани

Сподели в: