Среща с Филип Лхамсурен за експедицията му по Амазонка

На 25 ноември от 19:00 ч. във VIVACOM Art Hall ще се състои среща с пътешественика Филип Лхамсурен за експедицията му по поречието на Амазонка.   Един мъж, който си поставя за цел да прекоси сам Южна Америка – от бреговете на Тихия океан до Атлантика през най-голямата дъждовна гора по течението на най-пълноводния речен басейн на планетата – Амазонка. И то, придвижвайки се само със собствени сили (пеша, с колело, с индианско кану). Това не е сюжет на приключенски роман, а поредното вълнуващо начинание на българина Филип Лхамсурен.

На  25 ноември от 19:00 часа всички желаещи да научат повече за експедицията Along The Amazon и да съпреживеят една история за търсенето на човешкия дух, за волята да продължаваш напред въпреки разочарованията и болката, за дълбоката любов към природата и пречките, които ни правят по-силни – ще имат възможност да се срещнат с Филип във VIVACOM Art Hall.

Пътешественикът ще сподели уникални видео и фотографски кадри, придружени от разказ за вдъхновяващото си приключение по Амазонка.  

Снимка: архив Кафене.бг/Ивет Лолова

Още по темата:
Филип Лхамсурен: Тръгвам към Амазонската джунгла като откривател

Сподели в: