Среща с Калин Врачански в театър "София"

Актьорите на представлението „Грозният” канят на импровизиран разговор всички свои почитатели след последното представление за този сезон на 3 юни в Театър „София”.

Само на 3 юни, поради големия интерес към представлението и актьорите на „Грозният”,  Театър „София” организира среща с екипа на спектакъла.

„Грозният” е представление, което обърна погледа на театралното съсловие със силната режисура на Василена Радева, която получи АСКЕЕР 2010 за изгряваща звезда, както и с няколкото награди и номинации за вдъхновяващия актьорски състав.

След спектакъла можете да разговаряте с актьорите и екипа на представлението на самата сцена. В импровизираната и свободна среща можете да споделите своите впечатления  с наградената с АСКЕЕР 2010 и номинация ИКАР 2010 за поддържаща женска роля Невена Калудова, наградения с ИКАР 2010 за поддържаща мъжка роля Михаил Милчев, както и с актьорите Калин Врачански, Росен Белов и Милен Николов.

Пиесата „Грозният” от Мариус фон Майенбург се постави тази година за първи път в България именно на сцената на Театър „София”. Написана е през 2003 година от 31 г.  немски драматург Мариус фон Майенбург, носител  на наградата „Клайст” и на франкфуртското сдружение на писателите (работи като драматург в нашумелия берлински експериментален театър „Ди Бараке”, а от 1999г. е драматург в Театър „Шаубюне”). 

„Грозният” е част от новата репертоарна политика на Театър „София” , която се стреми да запознае българската публика с нови и непознати у нас текстове. Експериментът „Грозният”, осъществен от най-младите в Театър „София”, доказа успеха си с множеството си награди през този театрален сезон.
           
Срещата е в Театър „София” на 3 юни от 19 часа след последното за този сезон представление на  „Грозният”.

Сподели в: