Среща-беседа около книгата "Розовите очила на душата" на Любомир Розенщайн

Бивш репортер, редактор и водещ в програма „Хоризонт”, основател на първия НЛП институт в България, днес Любомир Розенщайн живее в Германия, но ще ни посети, за да сподели с нас свои преживявания и убеждения за щастието, вдъхновението и вътрешния мир.

Срещи с публиката ще се състоят на :

27 юни от 18.00 часа.

галерия в сградата на радио Варна, Морската градина, Варна

28 юни от 18.00 часа.

книжарница „Хеликон“ Пловдив, ул. „Княз Ал. Батенберг“ №29

29 юни от 18.00 часа.

книжарница „Хеликон“ София, бул. „Цар Освободител“ №4

2 юли от 13.00 часа (при хубаво време) Елениното езеро под връх
Мальовица, Рила

Невролингвистично програмиране (НЛП) наричат в началото на 70-те години на ХХ век американците Ричард Бендлър и Джон Грайндър своя опит да опишат структурата на магията на вътрешните преживявания и общуването между хората и да намерят отговор на въпроса как да живеем така, че да се чувстваме добре и да управляваме сами живота си.

Две десетилетия по-късно Любомир Розенщайн използва оставените от тях пътни знаци като ориентири в своя  път, за който разказва в този пътеводител.

Думите – същите тези думи, които използваме обикновено, без да се замислим, във всекидневието си – могат да помагат, да покрепят, да лекуват. Любомир Розенщайн – изследовател на вътрешния свят на човека, пионер на Невролингвистичното програмиране (НЛП) в България и опитен хипнотизатор – владее това изкуство до съвършенство. Неговите текстове – написани или записани със собствения му глас, са за много хора остров на спокойствие и светлина в трудно време…

Сподели в: