Способностите на дървото

Скъпи приятели,

Преди малко повече от година (премиерата се състоя на 02.11.2007) ние създадохме и ви предоставихме първия в света и единствен по рода си DVD самоучител по български народни танци. Познавате го добре.

За изиграването на хората в него поканихме артисти-балетисти от Националния фолклорен ансамбъл “Филип Кутев”. Справиха се много добре – професионално. Отнесохме се към тях като към приятели, благодарихме им подобаващо.

Какво се случи след това – самоучители по български народни танци – хора и ръченици, за същите хора, за които ние вече направихме, започнаха да никнат като гъби. Явно отприщили сме някаква стихия, таяла се безкрайно дълго време и набирала мощ да се развихри или просто показали сме на тези, които са без собствено въображение, как нещата могат да бъдат направени.

Какво мислите, че ще се случи?
Направените след нас самоучители са бледи, много бледи копия на това, което ние с много ентусиазъм и любов създадохме специално за вас! Ама наистина много бледи копия, защото нещата не са толкова прости, колкото изглеждат от страни.

Вижте само каква структура са избрали, какво групиране на хората – не ви ли наподобява едно към едно на нашия самоучител?
Ами самата идея, самото наименование, графиките, които ползват, … всичко!
От космоса си личи, че сме копирани отвсякъде!

Знаете ли, че хората, не човеците, а автентичните народни танци в България са над 5000? Т. е., има мегдан за изява за всеки – да прави самоучители на воля колкото си иска !

Че то е толкова лесно – взимаш един от Horo.bg и своя го правиш по същия начин!

Може някой ден, в обозримото близко бъдеще, да направим едно рекордно дълго хоро, като се хванем ръка за ръка с всеки DVD самоучител по български народни танци, създаден у нас. Голямо хоро ще стане и голяма веселба ще падне! Някои обаче ще лъснат голи на хорото, защото нямат собствени идеи в главите си. За Гинес сме във всяко отношение !

Нещата обаче се решават не от някакво многоуважаемо Гинес-жури, а от многоуважаемия купувач, защото сме в условията на пазарна икономика.

Драги купувачи,
Имате излишни пари – купувайте всеки боклук, който се яви на пазара. Единственото нещо, което ще разберете в крайна сметка е, че сте си хвърлили парите на вятъра.

Наскоро осъдиха О. К. СУПЕРШАНС заради копиране на добрата и известна фирма О. К. СУПЕРТРАНС. Нищо чудно скоро да се случи нещо подобно и с други такива използвачи.
Все пак сме в Европа и има действащи закони!
Нашият продукт е самоучител за вас, а всички други са за тези, които бездарно са ги нацвъкали – да си ги държат вкъщи и да се самонаучат, че така не се прави!

Не им ги купувайте! Това са “продукти” на жалки плагиати, неспособни да измислят нещо сами. Това са алчни печалбари, загърбили всичко човешко, в името на някакви жълти стотинки!
Нека им стоят по сергиите тъпите бълвочи, с вестниците барабар!

Сподели в: