Спорт, музика,театър и бира – Фестивал като за Световно в Южния парк

BeerRelation – многообразие в забавленията ще се състои в Южния парк от 12 до 15 юни.
           
Единство в многообразието от пиво, музиканти от различни националности, театрални трупи – така изглежда BeerRelation, ако трябва да обобщим всичко до тук с няколко думи. Какво остава за спорта?! На 12 юни 2014г. започва 20-то Световно първенство по футбол в Бразилия, което ще гледаме на голям екран под открито небе. Наред с това започват и спортните развлечения в Южен парк, София. Музикалната сцена ще бъде открита от Smugglers Collective в четвъртък, 12 юни, в 19.00 часа, но най-зеленият кът в столицата ще стане арена за турнири, демонстрации, игри и работилници още в 12.00 часа същия ден.
 
Бирена разновидност от сортове, цветове и националности ще ни интригува четири дни. За абсолютнот удоволствие и приятно прекарване, трябва да добавим и спортни забаления! Ние от Event Zone се погрижихме да осигурим толкова различни забави, колкото и пиво.
 
Сред зеленината на парка и жегата на лятото, няма как и ние да не си направим един футболен турнир, за да почувстваме вълнението от Световното близко до себе си и да забравим, че България не участва в тазгодишния мондиал. Помислили сме и за любителите на втория по популярност спорт в България – волейбол, за които също ще има турнир. За феновете на спорта с хилки, ще има състезание по спийдбадминтон – игра на бадминтон с по-тежко перце. Освен огромното удоволствие от играта с приятели, най-успешните сред вас ще спечелят и предметни награди от Sport Depot.
 
Не е нужно да сте почитател на активните спортове. На BeerRelation има място за всички бири и състезания. Beer Pong, например е дисциплина, в която ще могат да участват приятелите на пинг-понга. Beer Pong e игра от типа „Игри с алкохол“, която води началото си от САЩ, Fresh Pong игри също ще бъдат организирани от най-добрите в сферата – Бар „Ремонта“. Друга интересна активност с  бира ще бъде „музикална бира“ – добре познатата игра „музикални столове“, в която има по-малко столове от колкото играчи, само че в бирен вариант. Записванията за състезанията ще стават на място и всеки ще може да покаже какво може, а най-успешните ще спечелят награда. По-екстремно настроениете ще намерят своя кът при байктраял  и слаклайн демонстрациите. Разбира се, ако искате да опитате и способностите си и имате нужния опит, ще имате тази възможниост.
 
Ако пък сте креативно настроени и искате да създавате, за вас също има място. Специалисти в няколкото творчески работилници на събитието ще ни научат как да направим оригами от бирени етикети или анимация само с помощта на пластилин и фотоапарат.
 
Най-бързият път до парка е с колело, за това сме обърнали специално внимание на колоездачите.  Още с идването ще можете да оставите велосипеда си за диагностика и ремонт, след което велопаркингът ще ви очаква, за да се насладите на дебелата сянка под дърветата с бира в ръка, в зоната за почивка, която ще предложи много комфорт и спокойствие. Преди да си пийнете от студената бира, обаче, изпробвайте някои от моделите на DRAG на тест драйв.
 
Фестивал BeerRelation се очертава с много забавления на фона на страхотни музиканти, всевъзможни бирени производители, култура и забавления на открито в Южен парк.. Остава само да дойдете, за да споделим това преживяване!
 
12-15 юни, всеки ден от 12ч до 22ч, Южен парк! Вход свободен!

Сподели в: