Спортен празник "Детска игриада" в парка "Заимов"

На 6 юни, събота, в парка „Заимов“ детският портал Az-deteto.bg организира своето ежегодно състезание с колела. Тази година, освен в традиционния велокрос, ще може да участвате и в пет нови дисциплини. Ще има състезания в няколко спорта като гладко бягане, щафетно бягане, щафетни игри, баскетбол и бадминтон.В част от състезанията ще може да участвате в отбор с вашите родители, които отново ще имат шанса да бъдат деца, дори и само за час-два!

Регистрацията за състезанията започва точно в 9 часа при централния вход около розариума. В дисциплините: велокрос, гладко бягане децата се състезават самостоятелно във възрастовата група, към която спадат. В дисциплините: щафетно бягане, щафетни игри, баскетбол и бадминтон, децата ще се състезават заедно със своите родители.

Всяко дете може да се регистрира за участие бързо и лесно точно тук.

Призоваваме децата да напишат възрастта си в регистрационните форми, за да бъдат предварително разпределени в различните състезателни групи. Всеки участник в „Детска Игриада“ ще може да покаже умения в любимите си спортни дисциплини, а най-добрите ще получат страхотни награди и медали.

Желанието ни е всички да оставим поне за малко любимите си компютри, за да се забавляваме заедно няколко часа на открито и в добра компания.

Сподели в: