Спомени от отвъдното. 32 истински истории

Ако можехте да узнаете каква е истинската мисия на душата ви, щеше ли това да промени живота ви? Отговорът несъмнено е положителен… поне за героите от тази книга. Подложени на хипнотерапия, те се връщат в духовния свят и това преживяване променя завинаги начина, по който възприемат себе си и света.
Д-р Майкъл Нютън, автор на бестселърите "Пътят на душите" и "Следите на душите", се завръща с поредица лични истории, които разкриват дълбокото въздействие на духовната регресия върху живота на хората. В книгата са описани различни случаи, в които пациентите имат възможност да преживеят отново ключови минали животи, да видят себе си като безсмъртни души, да се върнат у дома – в света, който обитават между преражданията си. Там те се срещат със своите духовни водачи и мъдри наставници и общуват активно със сродните си души.
Възвръщането на паметта за отвъдното кара хората да осъзнаят своята отговорност за изборите, които правят, и техните последствия в светлината на вечността. Това им помага да гледат на трудностите като на важни житейски уроци, да получат емоционално изцеление и да узнаят мисията си на тази земя.

Д-р Майкъл Нютън е сертифициран хипнотерапевт и членува в Американската асоциация на консултантите. Той е считан за пионер в разбулването на загадката на живота след смъртта посредством спиритуалната регресия под хипноза. Понастоящем обучава други напреднали хипнотерапевти в своите методи. През 1998 г. д-р Нютън получава ежегодната награда за “Най-уникален принос на хипнотерапевт”, присъждана от Националната асоциация на трансперсоналните хипнотерапевти, а през 2001 г. “Следите на душите” получава наградата “Ню Ейдж книга на годината” по време на ежегодното книжно изложение на Америка. Д-р Майкъл Нютън е световноизвестен със своите новаторски техники за духовна регресия, които връщат пациента под хипноза назад към пребиваването му в духовния свят.
Бестселърите му “Пътят на душите”, “Следите на душите” и „ Живот между преражданията” събуждат у милиони читатели желанието да открият своите собствени предишни животи, своите спътници и духовни наставници, както и целта на настоящия си живот. Д-р Нютън има международна репутация на изследовател в областта на духовната регресия, който картографира непознатата територия на нашия живот между преражданията. Участвал е в много радио- и телевизионни програми, лекции и семинари, посветени на нашето безсмъртно съществуване в духовния свят.
Сега ИК „Хермес” предлага на своите читатели новата книга на Майкъл Нютън – „Спомени от отвъдното”.

Обем: 408 стр.
На книжния пазар от 18.06.2010 г.
Корична цена: 14,95 лв.

Сподели в: