Споделени мигове от Светите земи - фотографска изложба на Светлана Иванова-Духарска

Kafene.bg | 06.12.16

Споделени мигове от Светите земи - фотографска изложба на Светлана Иванова-Духарска
С благословението на предстоятеля на столичния храм „Покров Богородичен” отец Николай Танев, се открива благотворителна фотоизложба „Светлина от Светлина…”. Тя ще се състои в Енорийския център при столичния храм „Покров Богородичен”. Изложбата е отворена за посещение в продължение на 1 месец, от 11.12.2016 г. до 11.01.2017 г. Входът е свободен. Официалното откриване е в неделя, 11 декември, в 11:00 ч.

Авторът Светлана Иванова-Духарска ви кани на празнична фоторазходка из Израел и Светите земи:

„Това е моят Рождественски подарък за всички хора от енорията. Прииска ми се да споделя с тях няколко прекрасни мигове от моето пътуване по стъпките на Христа. Благодаря на ръководството на центъра, че приеха присърце идеята ми!”

Изложбата включва фотографии, направени в периода 15–20 май 2015 г., по време на поклонническо пътуване до Израел и Светите земи.
Подредбата на снимките е дело на иконографа Елисавета Благоева.

Набраните средства от продажбата на фотографиите ще бъдат дарени за подпомагане дейността на Енорийски център „Покров Богородичен”.

Работно време на Енорийски център „Покров Богородичен”: всеки делничен ден без понеделник от 15.30 до 18.00 ч.; събота от 10.00 до 16.00 ч.
реклама
Коментари 0 коментара

Име:    
E-mail: (Няма да се публикува)

Коментирай:


МИСЪЛ НА ДЕНЯ
  • Единственото щастие е стремежът ни напред.

    Емил Зола

АКЦЕНТИ
Copyright 2007 - 2017, Kafene.bg Сайтът е разработка и собственост на ABC Design & Communication
eXTReMe Tracker