Специални цени за края на сезона в ТБА

По случай наближаващия край на театралния сезон от 12 до 30 юни може да закупите билети на цена 7 лв. за избрана от вас постановка.

Прекарайте прохладните летни нощи в компанията на актьорите от трупата на Военния театър. Те ще ви потопят в съвсем различен и вълнуващ свят изпълнен със смях и приключения.

Спектаклите, за които може да закупите билети на специалната цена от 7 лв., са заглавията, с които ще изпратим сезон 2016/2017:

13 (вторник) "ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК" – спектакъл по епохалния роман на Димитър Талев, за който каквото и да се каже ще е малко. Елате за да се докоснете, макар и за кратко до неговото човеколюбие и гордост към българския народ.

14 (сряда) "САЛОМЕ" – разтърсващата библейска легенда за юдейската принцеса САЛОМЕ, поискала главата на ЙОАН КРЪСТИТЕЛ, разказана страстно от режисьора Диана Добрева, която се въплъщава в самата САЛОМЕ.

15 (четвъртък) "ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ" – действието се развива в една единствена нощ – преди обесването. Нощ, в която ЛЕВСКИ ще изповядва сам себе си, а зрителят ще се опита да намери отговор на стряскащите и до днес въпроси за предателството, за идеалите, за цената на свободата.

19 (понеделник) "ВДИГАЙ ЗАВЕСАТА" е комедия за един изоставен, прашен и завещан стар театър. История за пътя, който извървяват пет жени една към друга, за обединяването им в едно семейство и бъдещето на тяхното завещание.

20 (вторник) "КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН" – комедия на Оскар Уайлд за капана, в който попадат две влюбени двойки и неочакваните обрати, с които животът ги изненадва.

21 (сряда) "В ПОЛИТЕ НА ВИТОША" е пиеса написана преди повече от 100 години от гениалния П. К. Яворов. Елате и станете свидетели на една историческа любовна история на ЯВОРОВ и МИНА, вплетена в политическите интриги и проблеми актуални и до днес.

22 (четвъртък) "ТАРТЮФ" е комедия, която Ви обещава истинско забавление с измамника ТАРТЮФ чиято страст е безкруполна. В ролита ще видите номинираните за ИКАР 2017 Иван Радоев (Тартюф) и Гергана Плетньова (Дорина).

23 (петък) "ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР" – романтична комедия  с участието на Васил Михайлов, който ще Ви преведе през лабиринтите на превърналата се в култ история за любовта на най-обичания и най-мразен мъж в света – ДОН ЖУАН.

29 (четвъртък) "НОЖИЦА-ТРЕПАЧ" – хитова комедия, която Ви очаква с нови предизвикателства в криминалния си сюжет. В полицейското разследване ще се разпитват шестима заподозрени. Публиката активно участва в него, отговаря и прави коментари. Постепенно пиесата се превръща от криминален трилър в интерактивна, изпълнена със смях и искрено забавление комедия.

30 (петък) "МНОГО ШУМ ЗА НИЩО" е гениалната комедия на Уилям Шекспир, която вече 20 години се радва на голям зрителски интерес на сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“.                        

Сподели в: