Специализирана изложба за мебели

От 20 февруари (сряда) – 24 февруари 2008 г. в зала 9 и фоайета на НДК от 10.00 до 19.00 часа ще се проведе Международна изложба "Мебел – пролет" 2008

Това е първата по рода си специализирана изложба  за мебели, провеждана от 1995 година насам, а от 2002 година – започва да се провежда 2 пъти годишно. Освен мебели, изработени от масивна дървесина ще има и такива изработени от ратан, бамбук и др.материали в класически, модерен или бароков стил, ще бъдат показани също така и интериорни врати, санитарен фаянс, дърборезбовани мебели и стенни часовници, аксесоари за дома и интериора създаващи домашен уют, градинска мебел.

Наред с традиционните за тази изложба български участници, за пръв път  ще се изложат разнообразни видове матраци изработени по модерни технологии, ще ви се предложат най-добрите решения за тапицирането на Вашите мебели.

С щандове участват и фирми от Полша и Русия с мебели за дома и офиса, от Литва с  плъзгащи врати, фирма от  Италия с ръчно изработени килими. Те всички имат намерение да разширят своя бизнес в България и търсят свои търговски партньори.
По време на изложението фирмите предлагат отстъпки на гражданите закупили или поръчали мебели. Фирмите изложителки освен поръчки и продажби на дребно разчитат и на дълготрайни контакти.

Сподели в: