Специален семеен билет за Рики е повери

От утре почитателите на Рики е повери ще бъдат зарадвани със специална промоция за концерта на италианските изпълнители на 12 май в зала 1 на НДК: в продажба тръгва ограничен брой „семейни билети“ на цена 70 лв, които дават право на две места от редовна ценова категория 60 лв и безплатен вход за едно дете до 120 см

От промоцията могат да се възползват както съпрузи с малко дете, така и всеки двама души, които желаят заедно да се насладят на шоуто на хитовото трио.
Семейните билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim и на касата на НДК до изчерпване на количествата.

И докато у нас феновете на Рики е повери с нетърпение броят дните до концерта, Анджела Брамбати, Анджело Сотджу и Франко Гатти тази седмица ще вземат участие в най-популярните италиански ТВ програми на Rai Uno след като се завърнаха в родната си Генуа от дълго турне в Русия и балтийските републики.

В петък те ще гостуват в популярното предаване „I Raccomandatti“ („Препоръчаните“), познато и в България от ефира на TV2. В неделя пък  ще бъдат специални гости в другото супер рейтингово предаване на Rai Uno „Domenica In“ – водещ ТВ формат в Италия.

На 11 май, веднага след като кацнат на летище София, почитателите на прочутите италианци ще могат да ги видят и в най-гледаното в момента риалити шоу у нас „Music Idol 3“.

На следващия ден, 12 май, Рики е повери ще изнесат очаквания с години от многобройните им български фенове самостоятелен концерт в зала 1 на НДК, след което ще се отправят на турне в Канада и Израел.

Сподели в: