Специален подарък от Ive Mendes за Деня на жената

Специално предложение само на 7 март – подарявате на нея, а ние подаряваме на Вас: всеки закупен билет на 7-ми март важи за двама в деня на концерта на Ive Mendes.

За концерта на магнетичната бразилска изкусителка Ive Mendes, която идва за първи път в София на 30 март в Зала 1 на НДК, от 5PT са подготвили чудесна изненада по повод Деня на жената. САМО на 7-МИ МАРТ всеки билет, който вземете за събитието, ще важи за ДВАМА в деня на концерта. Празникът от Вас – подаръкът от нас.

Билетите могат да бъдат намерени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн тук.

Бразилката ще представи най-големите си хитове и последния си албум "Bossa Romantica", който съдържа 13 невероятно мелодични и чувствени парчета. Tретата колекция на "Бразилската Sade" излиза в края на 2016г. и вече е широко харесвана по света. Новият диск притежава типичните за жанра модерни и същевременно автентични бразилски ритми, които можем да открием, както в песента "The Girl From Ipanema", така и в парчета като "Aquarela Do Brasil" и "You Make Me Feel Brand New".

Ive Mendes посвещава "Bossa Romantica" на Joao Gilberto, смятан за създателя на стила боса нова и познат като "Бащата на Боса нова", на нейния музикален аранжор Earl Okin и на покойния Claus Ogerman, известен със забележителната си работа с изпълнители като Billie Holiday, Antonio Carlos Jobim, Frank Sinatra и Diana Krall.

На 30 март в Зала 1 на НДК ще чуем уникалното и опияняващо бразилско звучене, с което се характеризира третият албум на страстната дива Ive Mendes. Ще се насладите на неповторимо съчетание между кадифения глас на "Бразилската Sade" и музиката на нейния бенд.

Сподели в: