Спектакълът „Когато рокът беше млад”

Вторник вечерта на 04-ти юни Борис Георгиев ще разнищи личната драма, която ни води към общочовешката тема: взаимоотношения деца–родители. Младият актьор търси и намира диалог със своето поколение в един текст, разположен между действителността и фантазията, между измислицата и документа.

„Когато рокът беше млад” ще ви изненада със семпла сценография и сполучлив визуален ефект – вратата на сцената, пред която протича сценичното действие – тя е и преграда към Бащата, и своеобразен екран, на който виждаме откъси от живота на героя – Сина до финала. Борис Георгиев подхожда емоционално към стаената емоция в пиесата на Здрава Каменова.

Потопете се в свежия, весел и емоционален свят, на един син, който осъзнава, че детските му спомени са мешавица от измислиците на родителя, направил живота на детето си по-цветен и интересен. Свят, изпълнен с лъкатушене между любовта и омразата, гнева и умората, мечтата и грубата действителност. Направете своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът имат значение.

вход: 10 лв.

Сподели в: