Софи Бард прави дебют с рок на токчета

С крехка външност и здрав глас младата българска певица Софи Бард излиза на сцената с рок на токчета. Дебютютното й парче "Където и да си" е по текст, музика и аранжимент на талантливия Валентин Тонков, а видеоклипът е заснет и режисиран от Орлин Станев.

Песента е създадена в труден момент, когато на Софи Бард й се налага да вземе решение дали да емигрира – избор, пред който са поставени много млади хора в България. Певицата признава, че не може да бъде безразлична към несправедливостите и мечтае за един по-красив свят, а емоциите, с които е изпяла „Където и да си“, потвърждават думите й.

Видеоклипът е заснет за два дни в три града – Русе, Велико Търново и Павликени. Продуцент на целия проект е Crazy Time. 

Новата надежда на родната рок сцена Софи Бард е родена в един от най-музикалните български градове – Русе. Пее от малка и в колекцията си има десетки първи награди от различни музикални фестивали. Още от дете не се задоволява с второто място и целта й винаги е да е най-добрата. В тийнейджърските си години става солистка на рок банда и това още повече разпалва любовта й към здравия саунд – а сега иска да зарази с нея и публиката. Женските вокали в рока са рядкост, затова сме сигурни, че меломаните ще забележат характерния тембър и красивия глас на Софи Бард.

Сподели в: