София Лайв Клуб – домакин на макси-сингъла на суинг дамите

В петък в София Лайв Клуб Сентиментал Суингърс ще празнуват първия си рожден ден. Паметното събитие ще започне в 22:00 с невероятната селекция на диджеите от Дъ Смъглърс Кълектив. Точно в 11 вечерта на 11 ноември 2011 година под светлината на прожекторите ще попаднат очарователните повелителки на суинга – Сентиментал Суингърс. Рони, Деси и Вера ще се качат на сцената заедно с уникалните музиканти от Михаил Йосифов Секстет, както и с китаристa Мишо Йосифов.

В специалната вечер от поредицата София Суинг Сити публиката ще е на особена почит, тъй като за рождения си ден Сентиментал Суингърс подготвят сайт, в който има секция, посветена на тяхната публика. В страницата ще се качват снимки от концертите на триото, които винаги вдъхновяват голяма част от посетителите да се появят на събитието, издържани в стила на суинга – със специфичните за него дрехи, аксесоари и грим.

На 11.11.2011 в София Лайв Клуб ще има професионален фотограф, който ще снима желаещите от публиката и след това снимките ще бъдат качени на сайта на Сентиментал Суингърс. Това ще бъде опит да се пресъздаде още по-пълноценно атмосферата от ерата на суинга, да се положат основите на възраждането и оформянето на нова суинг култура.

В помощ на всички най-верни почитатели на суинга преди старта на събитието в клуба отново ще се разположат великолепните коафьори от Арлет. Между 20:00 и 22:00 те ще очакват всеки ентусиаст, който желае да се доближи максимално до стила на трите дами от Сентиментал Суингърс. Безплатните суинг прически се превърнаха в традиция за всеки концерт на Рони, Деси и Вера.

Напоследък трите дами усилено се подготвят за танци. Всеки ден те ходят на уроци и упражняват специалната хореография, подготвена за рождения им ден. Едновременно с това вече са готови с новите си костюми за 11 ноември и обещават на публиката първокласно шоу.

В празничната петъчна вечер Сентиментал Суингърс ще представят и макси-сингъла си „Сладка София”, включващ парчетата:

1. „Шансон Розе”

2. „Момче, момче”

3. „Ром & Кока-кола”

4. „Сладкарница Пчела”

5. “Swinging In The Name”

Билетите за концерта на 11 ноември са на цена от 12 лв. /и 15 лв. в деня на концерта/

Сподели в: