София има свой вариететен театър

В една незабравима, феерична вечер, София доказа, че има свой вариететен театър.  Дело на млади артисти с нестихващ ентусиазъм и неизчерпаема енергия, спектакълът „Булевард“ впечатли гостите, изпълнили до краен предел залата на Rainbow Plaza в столицата.

Шоуто представи съчетание от спиращи дъха жанрове – циркови изкуства (въздушна акробатика, жонгльори, магично шоу), омагьосващи танци и много изненади, поднесени с необходимата доза чувство за хумор, в непрестанно взаимодействие с публиката.

Сценарият на „Булевард“ е построен с много внимание към детайлите, а сетивата са непрестанно атакувани не само от сцената, но и от стоящата до всеки зрител чаша ухайно вино или първокласно уиски – атмосфера, в която бихте искали да останете, за да споделите емоциите си с приятели на стилна вечеря.

„Булевард“ не е поредният гостуващ спектакъл. Това е проект, създаден от талантливи български артисти за българската публика.

Сценарист на спектакъла е Виктор Николов
. Едва 25 годишен, той вече има зад гърба си богат опит като артист, изпълняващ огнено шоу. Той е ръководител на атрактивната трупа Fire Soul, с които участва в някои от най-големите музикални събития у нас, както и в мащабни филмови продукции. През годините Виктор усъвършенства и обогатява своя артистичен арсенал, добавяйки изпълнения на кокили, както и сложна въздушна акробатика на ремъци и воали. През 2010 г. създава проекта Show Artists с мисията да разшири спектъра от шоу програми и да повиши тяхното качество.

Хореографията на спектакъла е дело на Снежи Михова и Кирил Димитров. Прочут български акробат, Снежи Михова е от малкото артисти у нас, познаващи аржентинското шоу “Boleadoras”, което поставя в България през далечната 1997 г. Кирил Димитров е ръководител на Балет 11 – танцов екип към Fire Soul. Той е участник в риалити формата „Танцувай с мен”, където заема престижното второ място.

Един от най-впечатляващите артисти в “Boulevard” е Андрей Михов. По-известен като Маг Андреас, той е най-младият член на семейството на Fire Soul. Само на 21 години Андреас има зад гърба си огромен опит, страхотни умения и реквизит. Доказателство за безспорните му качества са многобройните покани от чужбина извоюваното престижно второ място от магична среща „Златна котка” 2012 – най- големият фестивал за магично изкуство в България.

Уникалното шоу „Булевард” предлага богат избор от различни куверти.

Билетите за следващото представление вече са продадени, но артистите обещават нова дата още в края на месец ноември за всички нетърпеливи, желаещи да видят спектакъла.

Сподели в: