София в края на световните турнета на Родолфо Медерос, Камане и Исабел Байон

След продължителни турнета из Европа, Азия и Латинска Америка Родолфо Медерос, Камане и Исабел Байон ще се срещнат и с българската публика. София ще бъде крайна точка в техните есенни турнета.
Легендарният бандонеонист Родолфо Медерос и неговият оркестър със специалното участие на фламенко певеца Мигел Поведа започна своята концертна обиколка през септември от Испания и Саудитска Арабия и продължи с едномесечно турне в Норвегия. В България обаче Родолфо Медерос ще гостува с различна фрмация – с Армандо де ла Вега – китара и Серхио Ривас – контрабас. На 17 ноември на сцената на зала “България” заедно с вдъхновените танго изпълненияна на триото на виртуозния бандонеонист Родолфо Медерос ще танцуват аржентинските танцьори Наталия Гамес и Габриел Анхио.
Допълнителна аудио и видео информация за артистите: http://rodolfomederos.tanguerin.com

Преди да потопи в меланхолична фадо вълна на 4 декември в зала “България” “принцът на фадото” Камане ще пее пред латиноамериканска публика.
Допълнителна аудио и видео информация за артистите: http://camane.jazz-plus.com

А фламенко спектаклите – “Tan solo flamenco” и “La puerta abierta” на фламенко танцьорката от Севиля Исабел Байон ще бъдат представени в Италия и Корея преди изявата й на сцената на зала 1 на НДК на 10 декември.
Допълнителна аудио и видео информация за артистите: http://isabelbayon.jazz-plus.com

Билети за концертите на Родолфо Медерос, Камане и Исабел Байон може да намерите в мрежата на http://ticketplus.bg, на касите на НДК и зала “България” и в “Дюкян Меломан” .

Сподели в: