София Борисова е официален дизайнер на конкурса Мис Вселена България 2014

Очарователната тв фея Ева Кикерезова и тв лидер Драгомир Драганов от Българската Национална телевизия са водещите на гала вечерта на българското издание на Мис Вселена България 2014 на 16 ти ноевмври.

От 6 месеца тече трескава подготовка около подготовката на престижния конкурс, чийто собственик на правата за цял Свят е мултимилиардера Доналд Тръмп. Три са българките имали щастливата възможност на живо да се срещнат с него.
Това са Жана Янева -преди в Лос Анжелис, Венета Кръстева в Москва и Наталия Гуркова в САЩ.

У нас правата и лиценза държи доайена в модната индустрия Страхил Гановски.

Официалната дизайнерка на конкурса Мис България Вселена 2014  е София Борисова  работи успешно с „Шоуто на Слави”, Нели Петкова, Румяна  Маринова – Мисис Глоуб, TV форматите Vip dance, Стани поп-фолк звезда, Гласът на България, Сделка или не, Фермер търси съпруга ,Стивън Сегал.

Тя изработи уникалните рокли на участничката ни в Мис Свят, който се проведе в Лондон.

Най-спешната рокля, която е правила с общо 4000 камъни Сваровски и 8 м. дантела, бе на Miss Bulgariа 2009 Антония Петрова.Сватбата се превърна в една красива и романтична руска приказка. Няколко месеца по-късно красавицата отново се довери на София за изработката на специалните  тоалети за конкурса Mrs. Russia 2012, където българката спечели и конкурса.
Рокля на дизайнерката се разходи и по червения килим в Монте Карло от топмоделa Ирена Милянкова на наградите Golden Nymph.

На 25 ярнуари в Маями,Флорида българката избрана на 16 ноември ще представи страната ни.Световния конкурс ще се излъчи на открито и директно ще бъде предаван в над 100 страни чрез собствения медиен гигант CNN. 

За Маями ще пътуват официално Наско Лазаров  и Жана Янева от  Благоевград ,носителка на престижния приз Мис България Вселена  през 2012. Двамата лично ще връчат покана на Тръмп да гостува в България.

„Вълнувам се за срещата с Тръмп,защото личност от такава величина би  допринесла много за България и милиони тв канали ще излъчат новината и неговата визита. А какво по голяма реклама от това за малка и красива България. Жана води кореспонденция с мистър Тръмп и той лично след 2 месечно очакване отговори лично на красавицата, че възнамерява през 2015 с личния си самолет и екип от помощници и охрана да посети страната ни" – сподели пред медиите Лазаров.

Възнамерявам също лично с рекламния и голф гуру Краси Гергов да координираме визитата на Доналд Тръмп. Силно съм удебен,че голф дестинацията Калиакрия  ще допадне изключително много на високия гост.
Очаквайте Мис България Вселена2014 и в ефира на Българската национална телвзизия 2.

Гала церемонията на 16 ти ноември е от 20.00 часа в първия лайфстайл център Парадайс- Sofia Event Center,N 1 локация за модните събития в столицата.

Сподели в: