Софиянката слага още от всичко в един тиган

Софиянката слага още от всичко в един тиган“ е третата книга на Албена Ненкова, част от поредицата "Всичко в един тиган" (издателска къща ARTISHOCK). Това е необичайно съчетание от истории от живота, кухнята, рецепти и съвети; а за изискани питиета, за любовта и щастието, такова, каквото е и за каквото мечтаем.

„Албена успява да намери път до сърцето на всеки. За пореден път тя успява да забърка една прекрасна гозба от емоция, чувста, кулинария, душа и да вложи цялото си сърце и любов в тази книга”, сподели Светлозар Желев, директор на Национален център за книгата, по време на премиерата на книгата.

„Аз съм пишеща и продължавам да имам смелостта да изкажа и напиша онова, което ми е в сърцето. Поводът за книгата е музата и за радост тя е от мъжки род”, коментира авторката. „Винаги ще гася пожарите в тигана с вино, не със сълзи”, продължи тя. „Моля задръжте вилицата, най-хубавото предстои” – обърна се тя към публиката.

Повече за Албена Ненкова:
Авторката е родена в София. Професионално се е занимавала с туризъм и ресторантьорство. Има издадени три книги – през 2013 г. първата книга „Всичко в един тиган”, през 2014 г. биографична книга за Николина Чакърдъкова „Богата съм” и през 2015 г., продължение на „Всичко в един тиган – срещи с вярата“.

Сподели в: