Софийският фестивал на науката с безплатни посещения за ученици

Софийският фестивал на науката ще се проведе от 8 до 14 май в София. Посещенията му са безплатни за деца и ученици от 6 до 15 години. Вижте повече:

Посещения на организирани групи от ученици
Всички събития за деца от 6 до 15 години са напълно безплатни и имат за цел да повишат интереса към училищната програма по Математика, Физика, Химия, Биология и География. За тези събития се издават безплатни пропуски до изчерпване на свободните места.

Групови резервации за безплатни събития

Ако сте преподавател и искате да организирате посещение на ученици на някое от събитията можете да резервирате необходимия ви брой пропуски, най-късно до 7 май, по един от следните начини:
По имейл или телефон

Свържете с Красимира Танчева от Британски съвет на имейл krassimira.tantcheva@britishcouncil.bg02/ 942 43432/ 942 4343, мобилен 0885 244 192
Попълнете онлайн заявката и ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим дали местата са свободни и да уточним подробностите

Групови резервации за събития с билети

В програмата ще намерите и събития за горен курс, означени с възрастова група "15+". Това означава, че са подходящи, както за ученици над 15 години, така и за възрастни. Голяма част от тези събития също са безплатни.

Някои от събитията за възраст 15+ са с билети (5лв. за възрастни, 4 лв. за ученици до 18 години). Ако искате да посетите събитие, което е с билети, можете да заявите това по същия начин, както за безплатните – чрез онлайн формуляра или като се свържете с Красимира Танчева от Британски съвет на посочените по-горе имейл и телефон. След това ние ще се свържем с Вас, за да уточним по какъв начин ще бъдат закупени и получени билетите.

Сподели в: