Соло Бантон и Уай Ти ще донесат мир и любов в София

Седем е магическо число. Седем са континентите на света, седем са и цветовете на дъгата, седем са тоновете в музикалната стълбица, „първите седем” са най-важните години, в изграждането на всяко човешко същество.Седем станаха и летата на Zionlionz Soundsystem в света на реге музиката!

Соло Бандон и Уай Ти ще са специалните гости на партито по случай седмия рожден ден на българската реге организация. Вълнуващата среща с българските фенове ще бъде на 29 април в Микс Тейп 5.

За последните седем години,рождениците имаха отговорността и удоволствието да представят гости – членове на различни клонове в световното реге семейство, сред които бяха артисти от Ямайка, САЩ, Англия, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Македония и Румъния. В празника по случай седмия си рожден ден Zionlionz отново ще утвърдят единството като представят YT и Solo Banton – двама забележителни roots артисти от Обединеното Кралство, които независимо от различния цвят на кожата и дължина на косите си, носят едно и също послание – peace,love,unity,respect to all Jah Rasta children.

Сподели в: