Снощи стартира Маскара!

Снощи с множество ВИП гости и наистина голям интерес бе открит нов авангарден музикално-дискотечен клуб – Маскара. Високата заявка бе дадена още с поканите, получени от мнозина представители на столичния нощен елит, покани във формата на забавни маски.

Клубът се намира в сърцето на класическата музика в столицата – Операта. Преди години тук е имало култово заведение, което е събирало артистичния и интелектуален елит. Замисълът на собствениците на “Маскара” е да се запази духът на тази културна история на мястото, като се доразвие в ритъма на новото време. Кристалните полилеи на тавана, са на възраст 40-50 години, имат трапецовидна форма и са уникални. В момента са обновени и са част от ефектната игра със светлината в музикалното пространство.

За да се осъвремени и доразвие вътрешното пространство на клуба е ползвана компетентната помощ на интериорния дизайнер арх. Красимира Лазарова – Мачкова. Създадените барове са с автентичен дизайн, полифункционални и носещи духа на последните дизайнерски разработки в тази област.

За първи път в България ще се представят резиденти DJ и първите гости са FernandoMarin и JoseCastelio.

Забравено през годините, мястото на бул.“Раковски” 113 е чакало носителите на точните авангардни идеи и е пазило достойнствата си за такъв неповторим и навременен фюжън проект.

Сподели в: