СНАП! ще направи три уникални партита в България

В три поредни дни 15, 16 и 17 април 2008 г. ретро клуб „Ликьор” ще отпразнува своя втори рожден ден. Специално за повода в България пристигат музикантите от легендарната денс група СНАП!, които ще направят три уникални партита по случай празника на клуба.  Концертите ще са в Пловдив, София и Варна. Организатор е София Мюзик Ентерпрайсис.

    СНАП! е немски музикален проект, продуциран от Майкъл Мюнзинг и Лука Анзилоти. Звездният им старт е поставен в началото на 90-те години, когато супер хитът “The Power” от дебютния им албум “World Power” буквално взривява всички световни чартове и дискотеки. Следва издаването на албума  “The Madman’s Return”, включващ не по-малко известните хитове "Rhythm is a Dancer" и "Exterminate". СНАП! имат девет сингъла, които влизат в световния топ 10. Днес, след повече от 15 години, хитовите парчета на СНАП! продължават да взривяват европейските и световни денс клубове.

СНАП! пристигат в България с оригиналния си вокал Турбо Би, с когото записват първия си албум "World Power". Шоуто в Пловдив ще бъде на 15 април в палата 3 на Пловдивския панаир, а в София и Варна – съответно на 16 и 17 април в ретро клуб „Ликьор”.

За концертите в Пловдив и Варна освен хедлайнерите от СНАП! ще вземат участие и гостите от „Ъпсурт”, „Формация 032” и балет „Магика”.

Сподели в: