"Смъртта на Дон Жуан" за 50-ти, последен път

На 16 април, клуб Opera Cafe представя моноспектакъла на Заро Кнезовски – "Смъртта на Дон Жуан", проект на Театър „Грифон”-София. Постановката ще се играе на сцена за 50-ти, последен път от нейното създаване през 2011 г., навръх рождения ден на актьора. От тогава до днес, тя е поставяна на сцените на Народния тетър, камерни зали, арт галерии и клубове в цялата страна.

В ролята на вечния прелъстител ще се преобрази младият актьор Светозар Кнезовски-Заро, покорил българската и световна ъндърграунд сцена с авторския си спектакъл „Extasy – be in love forever”, по адаптирани разкази на Фредерик Бегбеде.

Датата на театралната вечер в Opera Café съвпада и с рождения ден на талантливия актьор, който се подготвя да го отбележи по наистина запомнящ се начин, влизайки в ролята на Дон Жуан за последен път в своята кариера.

Културният хепънинг в Opera Café ще премине като благотворителна инициатива на Театър “Грифон” София и със съдействието на домакините, под мотото "ТВОРците благоТВОРЯТ". Той ще съчетава театър, музика и изложение на картини на художничката Елизабет Лиса. 50% от приходите от последното, 50-то юбилейно представяне на "Смъртта на Дон Жуан" и продажбата на изложените картини, ще бъдат дарени на Фондация "Добрите феи" за каузата им "Нашата детска къща"! След края на спектакъла, вечерта ще продължи с Pop & Rock Meets Jazz и музикалните изпълнения на специалните гости Славена Даскалова (вокал) и Jazz Orpheus (китара).

„Смъртта на Дон Жуан” по авторски текст на Левена Филчева и режисьор Александър Кръстев може да създаде настроение, което още никой не е успял да опише. Ако харесвате Дон Жуан – елате, за да го обикнете. Ако не харесвате Дон Жуан – елате, за да го намразите. Ако обичате да обичате, елате. За да се запознаете със себе си. За да се включите в актьорската стихия на невероятни сценични превъплъщения на сцената на Opera Cafe…

Осигурете своето място и неповторимо театрално преживяване, с предварителна резервация на 0886-272-272.

Сподели в: