Смелостта побеждава в "Сава: сърцето на воина"

"Сава : сърцето на воина" (Savva: Heart of a Warrior) ще забавлява и поизпоти малките зрители от 12 февруари по кината. В осемседет и шест минути руският анимационен филм разказва напрегната приключенска история на малкия Сава, който се впусна с битка с маймуноподобни същества. Филмът е озвучен на български език с гласовете на: Елисавета Господинова, Сава Пиперов, Даниела Горанова, Христо Бонин, Станислав Пищалов и др.

* * *
В далечно селце в гората местните жители отдавна са забравили, какво е товаопасност. Сава е добродушен малчуган, който живее там с майка си – той дори не се замисля за това, какво има зад гората.

Неочаквано обаче, животът на селото се преобръща, когато бива нападнато от злобни маймуноподобни същества. Всички жители са пленени и само Сава успява да избяга. Той обещава на майка си, че ще спаси нея и своя народ от чудовищата.

Оказал се сам в планината, Сава се запознава с вълка Анга и с две забавни създания – розовото зверче Пусик и с Полубарон Фафъл. Сава и новите му приятели се отправят на пътешествие, където ги очакват много опасни, но интересни приключения – ще преодолеят много препятствия, ще узнаят страшни тайни, ще влязат в битка с войската на маймуните под водачеството на жестоката им и коварна кралица, триглавата Мама Жо Зи.

Сценаристи на лентата са Максим Фадеев, Грегъри Пуарие и Александър Чистяков
Режисьор: Максим Фадеев
Продължителност в минути: 86 мин.
Световенразпространител:  Art Pictures Studio
Държава: Русия
Разпространител: BS Films/Лента

Вижте още:

Анимационният филм "Покори Луната" – в кината от 29 януари

Сподели в: