Случайна среща на любовта

Всички мечтаем за голямата любов, истинската любов, която ще ни завътри главата и ще ни прати на седмото небе. Особено, ако вече сме се опарали от несполучлив брак или неуспешни връзки, и сега ближем раните си. Най-добре ще е, любовта да е подплатена с тлъста банкова сметка и висок пост някъде, със солидна кариера и разбира се, с красива, секси външност. Така де, няма да се дадем за по-малко от това. Такива мисли се въртят в главите на четиримата герои от "Случайна среща" – новият премиерен спектакъл на Сатиричния театър "Алеко Константинов".

Две жени и двама мъже се целят в десятката, но… уцелват периферията. Искат на всяка цена оригинала, но когато не могат да си позволят оригинала, тогава най-доброто копие може да го замести. Те се срещат на парти на необвързаните в областта на бизнеса и професионалисти. Истината се крие зад красиви лъжи, а welcome коктейлите "Стрелата на Купидон" е в голяма помощ. В крайна сметка героите признават, че не искат секс, не искат любов, а имат нужда от малко човешка топлина.

Ще се заливате от смях от началото до края, докато четиримата си разменят диалози с остроумни реплики като игра на пинг-понг: светлини и сенки, лъжа и истина, оригинали и копия, флирт и отказ, съблазняване и отблъскване, свалка за една нощ или надежда за нещо повече. А когато най-първата любов изплува от спомените, всички маски падат и сърцата взимат правилното решение: нека любовта продължи да живее в най-подходящия за нея сценарий.

Една чудесна постановка на Бойко Илиев. Превод: Татяна Иванова. Сценография Нина Пашова. Танц Светлин Ивелинов.
Участват: Албена Павлова, Жанет Иванова, Кирил Ефремов и Кирил Бояджиев.

"Случайна среща" гледайте на 9, 16 и 29 ноември от 19:30 ч. в Сатиричния театър "Алеко Константинов".

Сподели в: