След 35 години преиздават "Never Mind The Bollocks, Here’s The Sex Pistols"

Звукозаписният гигант Universal Music ще представи на музикалния пазар луксозен бокс сет на Sex Pistols – Never Mind The Bollocks, Here’s The Sex Pistols през септември. Причината е навършване на 35 години от издаването на тавата, определяна като едно от най-емблематичните произведения на бандата, чието единствено по рода си звучене и до днес оказва влияние върху съвременната рок музика.

От много години е известно, че демо записите на Never Mind The Bollocks, Here`s The Sex Pistols от 1977-ма година са безвъзвратно изгубени. За щастие, днес те отново са открити благодарение на преливането на каталога на на Virgin Records в този на Universal.

За първи път историческата музика ще бъде ремастерирана от Tim Young, под напътствията на продуцента на оригиналния запис, Chris Thomas. Със сигурност почитателите на Sex Pistols ще бъдат най-развълнувани от изгубения през 70-те демо запис на „Belsen Was a Gas” – единствената авторска композиция на Sex Pistols, която не е била записвана до момента.

Сред множеството изненади са и шест демо записа, включени за първи път в албума Spunk. На 24 септември те ще бъдат разкрити без допълнителна обработка. Феновете ще бъдат изненадани още и от непоказвани до момента архивни снимки, интервюта и още неиздадена досега музика.

Сподели в: