След 3 дни пускат билетите за филма This is it

От 27 септември (неделя) най-нетърпеливите фенове могат да закупят своя билет за филма This is it, който включва кадри от репетициите за турнето на Майкъл Джексън. Билети може да се закупят на касите на Кината Арена в цялата страна, Синема Сити – София и Пловдив, Синеплекс София и Синемакс Благоевград.  Първите закупили билети ще получат подарък – минипостер от филма.

Sony Pictures Entertainment и Sony Music Entertainment обявиха, че Майкъл Джексън THIS IS IT ще бъде излъчван в кината ексклузивно само за две седмици в целия свят, като премиерата на филма е 28 октомври, сряда.

Майкъл Джексън THIS IS IT ще предложи на феновете на Джексън и на меломаните по целия свят поглед зад сцената, на която изпълнителят репетира и създава грандиозното шоу.

Филмът включва заснетите зад сцената повече от сто часа репетиции от април до юни 2009, представяйки Майкъл докато репетира някои от песните си за шоуто.

Публиката ще има привилегията да види Майкъл Джексън, както никога до сега –  танцьор, режисьор, архитект и гений, който  създава и прави перфектно и последното си шоу.

Филмът се разпространява в България от „Александра Филмс”.

Сподели в: